TRANSPARENCY INTERNATIONAL УКРАЇНА

TRANSPARENCY INTERNATIONAL УКРАЇНА оголосила конкурс субгрантів у  рамках реалізації проекту «Розбудова прозорості в містах України»  #TransparentCities

У червні 2017 року, українське представництво міжнародної мережі Transparency International опублікувало рейтинг та ґрунтовне дослідження прозорості 100 найбільших міст України. Рейтинг міст було складено за 91 показником у тринадцяти сферах. Зокрема, бралися до уваги фінансова та бюджетна сфера, закупівлі, житлова та комунальна політика, освіта, соціальні послуги, інформація про роботу місцевої влади та ін.

З метою залучення громадських організації до розбудови прозорості та підзвітності українських міст учасників рейтингу, ТІ Україна оголосила конкурс суб-грантів. Конкурс був частиною проекту «Розбудова прозорості в містах України», що підтримувалась за кошти Фонду демократії ООН (UNDEF).

Кременчуцький антикорупційний центр запропонував Проект «Кременчук комунальний : кроки до прозорості», який і був реалізований за підтримки Transparency International Україна з 01.042018 по 31.08.2018.

Мета проекту

Проект «Квартирне питання» має на меті адвокацію принципів прозорості та відкритості в сфері житлової політики Кременчуцької міської ради Полтавської області та комунальних підприємств міста, а також адвокацію Прозоро. Продажі.

Публікації в рамках проекту:

05.04.2018 телекомпанією «Громадське.Кременчук» опубліковане відео: «Брифінг Кременчук комунальний : кроки до прозорості»:

Брифінг Кременчуцького антикорупційного центру

Брифінг:"Кременчук комунальний: кроки до прозорості"

Опубліковано Кремінь.Антикор Пʼятниця, 6 квітня 2018 р.

10.04.2018 телекомпанією «Візит» в щотижневому огляді подій міста «Наш час», було показано відео. Таймкод: 15:40-18:20 :

25.04.2018 телекомпанія «Громадське.Кременчук» в провела прямий ефір: «Кремінь.Антикор» в ефірі якого депутат О.М. Піддубна озвучила свої думки про наглядові ради підприємств. Таймкод: 31-47 хв.:

Кремінь.Антикор. Перевірка Пенсійного фонду

Дивись програму Кремінь.Антикор у прямому ефірі на сторінці Кременчуцьке Громадське Телебачення

Опубліковано Кременчуцьке Громадське Телебачення Четвер, 26 квітня 2018 р.

31.05.2018 телекомпанія «Громадське.Кременчук» в провела прямий ефір: «Кремінь.Антикор. Кременчук комунальний: кроки до прозорості»:

14.06.2018 телекомпанія «Громадське.Кременчук» в провела пряму трансляцію: «Участь громадян у розвитку міста Кременчука» де голова ГО “Кременчуцького Антикорупційного центру” озвучила свої ідеї. Таймкод: 23 по 29 хв.:

Участь громадян у розвитку міста

Участь громадян у розвитку міста

Опубліковано Кременчуцьке Громадське Телебачення Четвер, 14 червня 2018 р.

30.08.2018 телекомпанією «Візит» в щотижневому огляді подій міста «Наш час», було показано відео:

30.07.2018 на Facebook сторінці «Кременчуцького Антикорупційного центру» опублікована публікація щодо інфографіки про результати використання комунальними підприємствами та органами місцевого самоврядування Полтавської області платформи Prozorro.Продажі:

Публікуємо результати використання комунальними підприємствами та органами місцевого самоврядування Полтавської області…

Опубліковано Кремінь.Антикор Понеділок, 30 липня 2018 р.

09.08.2018 на Facebook сторінці «Кременчуцького Антикорупційного центру» опублікована публікація щодо інфографіки, яка розповсюджена серед депутатів Кременчуцької міської ради, а також листівки з проханням підтримати відповідний проект рішення. (В рамках адвокаційної кампанії щодо утворення наглядових рад при комунальних підприємствах міста) :

В рамках адвокаційної кампанії щодо утворення наглядових рад при комунальних підприємствах міста, представники нашої…

Опубліковано Кремінь.Антикор Четвер, 9 серпня 2018 р.

29.08.2018 на Facebook сторінці «Кременчуцького Антикорупційного центру» опублікований фотозвіт про проведення круглого столу на тему якісних змін в житловій та комунальній політиці міста. У дискусії взяли участь міські депутати, громадські активісти, представники ЗМІ та члени ГО «Кременчуцький антикорупційний центр».:

В рамках проекту "Кременчук комунальний: кроки до прозорості" було проведено круглий стіл на тему якісних змін в…

Опубліковано Кремінь.Антикор Середа, 29 серпня 2018 р.

01.09.2018 на Facebook сторінці «Кременчуцького Антикорупційного центру» опубліковане відео щодо проведення круглого столу «Кременчук комунальний : кроки до прозорості»:

Круглий стіл

Кременчук комунальний: кроки до прозорості.

Опубліковано Кремінь.Антикор Субота, 1 вересня 2018 р.