Жінкам про лідерство, гендер та антикорупцію

Для жінок, які вже готові проявити свій лідерський потенціал та сприяти збільшенню прозорості влади. Мобільна школа жіночого антикорупційного активізму «АнтиКа» розпочинає свою роботу з січня 2021 року в ОТГ Полтавської та Кіровоградської областей. За грантової підтримки Європейського фонду за демократію (ЄФД) для учасниць Школи «АнтиКа» буде проведено цикл тренінгів, щодо виявлення, розвинення та закріплення навичок в таких сферах життя:
  • Лідерство, яке об’єднає громаду;
  • Нормативно-правові засади бази функціонування ОТГ, забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків;
  • Ґендер та ґендерне бюджетування;
  • Методика визначення ознак корупції;
  • Процедура оскарження незаконних, необґрунтованих та незаконних рішень органів місцевого самоврядування, з метою забезпечення прозорості в прийнятті актів та проектів актів органів та посадових осіб місцевого самоврядування, як місцевими мешканцями ОТГ, так і посадовими особами органів місцевого самоврядування й депутатами ОТГ.
Учасниці школи отримають змогу ставити питання та перейняти досвід жінок-лідерок України. Також буде надано менторську підтримку. Для кого: жінки-лідерки по життю, громадські активістки, представниці бізнесу та ЗМІ, обрані в органи влади посадові особи. Проект направлений на розуміння громадськістю переваг політичної участі жінок у процесі прийняття рішень на всіх рівнях державної влади, а також можливості застосування антикорупційних механізмів щодо розбудови міжсекторальних мереж жінок-лідерок, з метою забезпечення сталого розвитку новостворених об’єднаних територіальних громад Кременчуцького району Полтавської області й сприянню налагодженню діалогу між владою та громадськістю. Контакти Мобільної школи жіночого антикорупційного активізму «АнтиКа» 093-134-69-28 095-784-60-10 kremen.anticor@gmail.com Наша сторінка – https://www.kac.org.ua/ Ми в Instagram – https://www.instagram.com/kremen.anticor/ Ми в YouTube – https://www.youtube.com/channel/UCPyFNqOqZrKfgxoqsdBu1uA