КОМАНДА школи “АнтиКа”

Школа – це велика відповідальність. Навчати – це велика честь.
В проекті “Мобільна школа жіночого антикорупційного активізму “АнтиКа” беруть участь мешканці шести громад з двох областей. Це дорослі люди, з досвідом життя та роботи. Тому навчальний процес наповнений питаннями щодо нових термінів та здивуваннями щодо стереотипів.
Розповімо трохи про команду.

Привнесла в місцеву політику ідеї ґендерної рівності та ґендерноорієнтованого бюджетування.

Стояла у витоків міської програми Громадського бюджету міста Кременчука.

Засновниця однієї з перших громадських організацій в Полтавській області, які активно займаються антикорупційною діяльністю.

Соціологиня, депутатка, викладачка, тренерка. Вміє вирішувати питання без провокування протистоянь. Ділиться з оточуючими знаннями та досвідом. Координаторка проектів.

Менторка Мобільної школи жіночого антикорупційного активізму «АнтиКа».

Постійно навчається та вдосконалює навички психолога. Вільно спілкується з великою аудиторією. Бачить причинно-наслідкові зв’язки.

Вміє веселитися на відпочинку та в роботі бути сконцентрованою. Має супер-здатність промовчати. Якщо запитати, то розкладе будь-якого співрозмовника “по поличках” професійно та беземоційно.

Менторка Мобільної школи жіночого антикорупційного активізму «АнтиКа».

Психологиня, що знається на питаннях ґендеру, лідерства, психології управління та бізнесу. Серед її клієнтів багато тих, хто пережив кризу, гострі травми та пережили стихійні лиха. Найвищою винагородою вважає відновлення у людини потягу до життя та зміни на краще.

Констатує, що найважче піддаються терапії ті, хто постраждав від розладу особистості, спровокованою залежністю від “відкатів” та хабарів.

Адвокат, правозахисник, досліджує найскладніші юридичні тексти, аналізує проекти рішень місцевих рад. Бачить зв’язок законів та нормативно-правових актів різних рівнів.

Поєднує в собі навички написання аналітики, майстрування з дерева, професійну фотографію, зйомку та монтаж відео та ще багато чого.

Як адвокат, завжди готовий стати на захист прав громадян. Прагне до саморозвитку, завжди готовий опановувати нові знання та навички.

За освітою менеджерка-економістка. Керує приватним підприємством. Входить до Робочої групи по впровадженню міської програми «Громадський бюджет м. Кременчука».

Волонтер освітніх, дослідницьких та культурних проектів міста.

Бачить добре та веселе навіть там, де сумно. Вміє вивернути історію навиворіт та підійти з іншого боку. Слухає уважно та читає між рядків. Про свою незгоду говорить прямо. Вбирає нові знання, генерує ідеї та прагне втілювати їх.

Вбачає причину болю усього людства у добровільній недостатній освіченості. Комунікує ці питання через соціальні медіа.

Проект “Мобільна школа жіночого антикорупційного активізму “АнтиКа” направлений на розуміння громадськістю переваг політичної участі жінок у процесі прийняття рішень на всіх рівнях державної влади, а також можливості застосування антикорупційних механізмів щодо розбудови міжсекторальних мереж жінок-лідерок, з метою забезпечення сталого розвитку новостворених об’єднаних територіальних громад Кременчуцького району Полтавської області й сприянню налагодженню діалогу між владою та громадськістю.

За грантової підтримки Європейського фонду за демократію (ЄФД).