Не передбачено, відсутнє, обмежено, зменшено, порушено…..

та інші цікаві слова в аналізі рішень 2 позачергової сесії 8 скликання Кременчуцької районної ради Полтавської області, яка була проведена 26.02.2021 року.

Висновок такий:

* НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА можливість дистанційного виконання посадовими особами та працівниками органу місцевого самоврядування своїх обов’язків (на випадок введення жорсткого карантину).

* ВІДСУТНЄ Положення про акредитацію представників засобів масової інформації (виникає ризик позбавлення можливостей для всебічного, об’єктивного та збалансованого висвітлення журналістами діяльності Кременчуцької районної ради Полтавської області).

* ОБМЕЖЕНО право членів територіальних громад сіл, селищ, міст Кременчуцького району бути присутніми на пленарному засіданні

* НЕ ВРАХОВАНІ всі строки для звітування перед виборцями депутата районної ради;

* НЕ ВСТАНОВЛЕНО кінцевий термін процесу з реорганізації Глобинської, Козельщинської, Семенівської районних рад шляхом приєднання до Кременчуцької районної ради.

* НЕ ВНЕСЕНО зміни до рішень Кременчуцької районної ради щодо зміни юридичної адреси Кременчуцької районної ради.

* ПОРУШЕННЯ строків опублікування 5-и рішень з 8-и;

* ПОРУШЕННЯ законодавства у Регламенті Кременчуцької районної ради

* В рішеннях допущені граматичні та пунктуаційні помилки.

АНАЛІЗ ПРОВІВ
Юрист, правозахисник Артем Грисюк

Цей аналіз опубліковано за підтримки Європейського фонду за демократію (EED). Його зміст не обов’язково відображає офіційну позицію EED. Інформація чи погляди, висловлені у цьому матеріалі, є виключно відповідальністю його автору.

Повний текст аналізу можна завантажити тут Аналіз-Другої-сесії-восьмого-скликання-КРР

Інші аналітичні матеріали по цій темі:
Аналіз Першої сесії восьмого скликання Кременчуцької районної ради http://www.kac.org.ua/2021/02/17/крр-1-сесія-8-скликання/
Аналіз контенту сайту Кременчуцької районної ради http://www.kac.org.ua/2021/02/03/аналіз-веб-сайту-крр/ ‎Аналіз контенту сайту Кременчуцької міської ради http://www.kac.org.ua/2021/02/03/аналіз-веб-сайту-кмр/