Круглий стіл “Прозорість і підзвітність влади під час війни. Що необхідно змінити в нормативно-правових актах на місцях?”

Ініціатива: “Перспективи відновлення та адвокація членства в ЄС: регіональний вимір”.

Круглий стіл “Прозорість і підзвітність влади під час війни. Що необхідно змінити в нормативно-правових актах на місцях?”, що проводив ГО “Кременчуцький антикорупційний центр” – ініціатива “ПЕРСПЕКТИВИ ВІДНОВЛЕННЯ ТА АДВОКАЦІЯ ЧЛЕНСТВА В ЄС: РЕГІОНАЛЬНИЙ ВИМІР” із ознайомлення та імплементації національного та місцевого нормативно-правового поля до умов ЄС і роз’яснення положень Національного плану дій з виконання резолюції Ради Безпеки ООН 1325 “Жінки, мир, безпека” в рамках проєкту “Підтримка діяльності Української національної платформи Форуму громадянського суспільства Східного партнерства у 2021-2023 рр.”.

Спікерка – Інна Романівна Совсун, народна депутатка України.

Цей захід підготовлений в рамках проєкту «Підтримка діяльності УНП ФГС СхП у 2021-2023 рр.», який реалізує Інститут економічних досліджень та політичних консультацій за фінансової підтримки Європейського Союзу. Окремі думки, висловлені в матеріалах або озвучені на заході є виключною відповідальністю ГО «Кременчуцький антикорупційний центр» і жодним чином не відображає точку зору Європейського Союзу чи Інституту економічних досліджень та політичних консультацій.

Сюжет Телекомпанії “Візит” в програмі “Наш час” від 07.06.2023 року.