25.07.2023 РОКУ. МІСТО ОЛЕКСАНДРІЯ. ЗУСТРІЧ В ФОРМАТІ “THE WORLD CAFE” НА ТЕМУ: “ПРОЗОРА ТА ПІДЗВІТНА ВЛАДА. ЩО НЕОБХІДНО ЗМІНИТИ В НОРМАТИВНО-ПРАВОВИХ АКТАХ НА МІСЦЯХ ПІД ЧАС ВІЙНИ?”


25.07.2023 року нашу команду радо зустрічало місто Олександрія. Зустріч в форматі “The World Cafe” на тему: “Прозора та підзвітна влада. Що необхідно змінити в нормативно-правових актах на місцях під час війни?” пройшла в атмосфері довіри та СПІВпраці.
В громаді, на сьогоднішній день, існує одна “Безпекова програма”, що була затверджена ще до початку повномасштабного вторгнення і стосується вона придбання відеокамер для міста та програмного забезпечення для них.
Сьогодні наше бачення безпеки сильно змінилося і необхідно змінювати підходи влади, бізнесу та активістів до цих питань.
Приємно, коли керівники місцевого самоврядування, співпрацюючи з громадськістю готові змінювати місцеві програми. Термін “БЕЗПЕКА” зустрічався в місцевих нормативно-правових актах, програмах та розпорядженнях майже 50 разів, але зараз потрібен системний підхід до цих питань.
Наша громадська організація “Кременчуцький антикорупційний центр” в рамках ініціатива “ПЕРСПЕКТИВИ ВІДНОВЛЕННЯ ТА АДВОКАЦІЯ ЧЛЕНСТВА В ЄС: РЕГІОНАЛЬНИЙ ВИМІР” продовжує роботу над змінами місцевого нормативно-правового поля до умов ЄС і роз’яснює положення Національного плану дій з виконання резолюції Ради Безпеки ООН 1325 “Жінки, мир, безпека” в рамках проєкту “Підтримка діяльності Української національної платформи Форуму громадянського суспільства Східного партнерства у 2021-2023 рр.”.
Процес роботи та відгуки Ви можете побачити на фото та відео до цього допису. Слідкуйте за нашими публікаціями.

 

#Кременчуцький_антикорупційний_центр
#КреміньАнтикор
#1325ЖінкиМирБезпека

Цей захід підготовлений в рамках проєкту «Підтримка діяльності УНП ФГС СхП у 2021-2023 рр.», який реалізує Інститут економічних досліджень та політичних консультацій за фінансової підтримки Європейського Союзу. Окремі думки, висловлені в матеріалах або озвучені на заході є виключною відповідальністю ГО «Кременчуцький антикорупційний центр» і жодним чином не відображає точку зору Європейського Союзу чи Інституту економічних досліджень та політичних консультацій.